Untitled
09 aug 2012
week 35: 26 juli t/m 1 augustus

26 Juli was een erg warme dag. Vandaag zijn onze nieuwe meubels gebracht. ’s Middags zijn tante Willeke, tante Maartje en Eline hier geweest. We hebben voor opa en oma Van Aerle, omdat ze vandaag 38 jaar getrouwd waren, met zijn allen gevingerverfd. Het was een gezellige kliederboel. Bas is ’s avonds bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars geweest, omdat wij met familie Van Aerle gingen eten. Het was erg gezellig en ook Bas heeft zich prima vermaakt. Ze zijn een stukje met hem gaan wandelen en hij heeft erg moeten lachen toen Esther met een vriendinnetje waterballonnen overgooiden en rare geluiden maakten als ze de ballonnen opvingen.
Bas is op 27 juli mee geweest naar de Raadhuisstraat. Ik heb daar dozen ingepakt, terwijl Bas op ons bed heeft liggen slapen en op een deken in zijn oude kamertje heeft gespeeld. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen met tante Maartje en Eline. Oma Van Mierlo is even op bezoek geweest om de nieuwe meubels te bekijken. ’s Avonds is ook tante Monique nog even geweest.
Met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom en Eline zijn we op 28 juli bij de Hema gaan ontbijten. ’s Middags zijn we gaan kijken voor een hekje voor om de vijver en voor plinten voor in de bijkeuken. De plinten hebben we gekocht, het hekje nog niet. Waarschijnlijk gaan we toch een rooster over de vijver leggen in plaats van een hekje eromheen. Als Bas straks kan staan/lopen, gaat hij misschien over het hekje hangen en valt hij alsnog in de vijver. ’s Avonds zijn Hein en Willemiek op bezoek geweest. Het was gezellig om weer bij te kletsen.
Op 29 juli zijn we naar Eline in Den Haag geweest. Bas zat behoorlijk te knoeien met zijn groentehap, maar gelukkig waren alleen zijn slabber en kleertjes vies en is de bank van Eline gespaard gebleven. We hebben met Eline en Rubia gegeten en hebben daarna spelletjes gedaan. Het duurde even voordat Bas wilde slapen, maar daarna heeft hij het goed gedaan. Het was erg gezellig.
Op 30 juli zijn we naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen. We zijn ook even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Shanty (de hond van Babs) was bij hen. Bas heeft veel plezier gehad; hij vond het geweldig Shanty te zien springen en rennen en te horen blaffen.
Tante Maartje en Eline zijn op 31 juli op bezoek geweest. Ook is oma Van Aerle ’s middags nog even geweest.
Op 01 augustus kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Ze hebben even op Bas gepast, terwijl ik met de fiets van tante Maartje boodschappen ben gaan doen.
Bas heeft uitgevonden hoe hij met zijn tong moet klakken. Hij wordt steeds beweeglijker (draait vaak op zijn zij, op zijn buik en om zijn lengteas). Hij vindt het erg fijn om buiten te zijn en vindt vooral (het fonteintje in) de vijver interessant. Het eten van zijn boterham gaat erg goed. Eerst spaarde hij het brood op tot hij een enorme klont aan zijn gehemelte had zitten, maar nu “kauwt” hij netjes en slikt het door. Hij krijgt nu voortaan ook vlees en rijst. Zelf eten doet hij nog niet, wel soms zelf drinken, dan pakt hij netjes met 2 handjes zijn beker of flesje vast. Als hij een stukje eten in zijn hand heeft dan gaat hij er alleen maar mee zwaaien of hij knijpt het fijn. Hij stopt het in ieder geval niet in zijn mond.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative